Yalnız Mesajı Göster

Biberiyeli Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biberiyeli Tavuk



Malzemeler:

250 gr kuşbaşı tavuk

80 gr kuru soğan

1 diş sarımsak

4 gr biberiye

10 ml yoğurt suyu


Hazırlanışı:

Kuşbaşı tavukları kapaklı cam bir kaba alın Soğanı iri parçalar halinde doğrayın, tavuklarla harmanlayın Sarımsağı ince kıyın malzemeye ekleyin Son olarak biberiye ve yoğurt suyunu da katıp karıştırın Kabın kapağını kapayın Buzdolabında bir kaç saat bekletin Çıkarıp yağlı kağıda koyun, paket yapın kenarlarını sıkıca kapatın 220 derecedeki fırında 30-35 dk kadar pişirin Sıcak servis yapın

Bir Posiyonun Besin Değerleri:

Enerji (kcal): 162

Protein (gr): 29,5

Yağ (gram): 2,1

Karbonhidrat (gr): 4,5

Alıntı Yaparak Cevapla