Konu
:
Biberiyeli Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Biberiyeli Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biberiyeli Tavuk
Malzemeler:
250 gr kuşbaşı tavuk
80 gr kuru soğan
1 diş sarımsak
4 gr biberiye
10 ml yoğurt suyu
Hazırlanışı:
Kuşbaşı tavukları kapaklı cam bir kaba alın
Soğanı iri parçalar halinde doğrayın, tavuklarla harmanlayın
Sarımsağı ince kıyın malzemeye ekleyin
Son olarak biberiye ve yoğurt suyunu da katıp karıştırın
Kabın kapağını kapayın
Buzdolabında bir kaç saat bekletin
Çıkarıp yağlı kağıda koyun, paket yapın
kenarlarını sıkıca kapatın
220 derecedeki fırında 30-35 dk
kadar pişirin
Sıcak servis yapın
Bir Posiyonun Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 162
Protein (gr): 29,5
Yağ (gram): 2,1
Karbonhidrat (gr): 4,5
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul