Konu
:
Enginar Haşlaması
Yalnız Mesajı Göster
Enginar Haşlaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginar Haşlaması
Enginar Haşlaması Tarifi - Enginar Haşlaması Yapılışı - Enginar Haşlaması Nasıl Yapılır - Enginar Haşlaması Malzemeleri
2 adet enginar
1 adet havuç
10 gram tereyağı
1 adet kereviz
4 su bardağı su
4 baş küçük soğan
Enginarlar, limonlu, unlu ve tuzlu suya temizlenip bırakılır
Bu suda on dakika haşlanır, süzülür, ikinci yapacağımız limonlu suda pişirilir ve süzülerek üzerine çiğ tereyağı konur ve yenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul