Konu
:
Çipura Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Çipura Buğulama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çipura Buğulama
Çipura Buğulama Tarifi - Çipura Buğulama Nasıl Yapılır - Çipura Buğulama Malzemeleri
Çipura Buğulama (diyet)
Malzemeler:
3 adet çipura
3 adet soğan
Yarım demet maydanoz
2 adet defne yaprağı
3 adet domates
1 adet limon
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz karabiber
Hazırlanışı:
Balıkları ayıklayıp yıkayın
Çelik tencereye yerleştirin
Soğanları piyazlık kıyın
Domateslerin kabuklarını soyup, doğrayın, maydanoz ve limonu kıyın
Soğanı, domatesi, maydanozu üzerlerine yayın
Limon dilimlerini üzerine koyup tuz ve karabiber gezdirin
Zeytinyağı ve bir kahve fincanı su ve defneyaprağını ilave edin
Tencerenin ağzını bir folyo ile kapatın
Üzerine bıçak yardımıyla bir delik açın
Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yarım saat pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul