Yalnız Mesajı Göster

Çipura Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çipura Buğulama



Çipura Buğulama Tarifi - Çipura Buğulama Nasıl Yapılır - Çipura Buğulama Malzemeleri
Çipura Buğulama (diyet)


Malzemeler:

3 adet çipura

3 adet soğan

Yarım demet maydanoz

2 adet defne yaprağı

3 adet domates

1 adet limon

2 yemek kaşığı zeytinyağı

Tuz karabiber


Hazırlanışı:

Balıkları ayıklayıp yıkayın Çelik tencereye yerleştirin Soğanları piyazlık kıyın Domateslerin kabuklarını soyup, doğrayın, maydanoz ve limonu kıyın Soğanı, domatesi, maydanozu üzerlerine yayın Limon dilimlerini üzerine koyup tuz ve karabiber gezdirin Zeytinyağı ve bir kahve fincanı su ve defneyaprağını ilave edin Tencerenin ağzını bir folyo ile kapatın Üzerine bıçak yardımıyla bir delik açın Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yarım saat pişirin Sıcak olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla