Yalnız Mesajı Göster

Sebzeli Tavuk Haşlama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Tavuk Haşlama



Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi - Sebzeli Tavuk Haşlama Yapılışı - Sebzeli Tavuk Haşlama Nasıl Yapılır - Sebzeli Tavuk Haşlama Malzemeleri

2 kişilik

250 gram tavuk eti

50 gr mantar

2 adet sivribiber

2 diş sarımsak

7-8 adet kiraz domates

Tuz

Karabiber

2 çorba kaşığı sıvıyağ

Yarım su bardağı su

Yarım demet dereotu


Tavuk ve mantarları küp doğrayın, înce doğranmış sivribiberle beraber, doğranmış tavuk ve mantarları bir tencereye aktarın înce kıyılmış sarımsakları ve kiraz domatesleri ekleyin Tuzunu ve karabiberini ayarlayın Üzerine 2 çorba kaşığı sıvıyağ ve yarım su bardağı su katın Tenceredeki sebzeler ve özellikle tavuklar pişene dek 10-15 dakika pişirin Dereotuyla süsleyip, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla