Yalnız Mesajı Göster

Yufkalı Kabak

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yufkalı Kabak



Malzemeler


2 adet yufka

4 kabak

4 çorba kaşığı sıvı yağ

1 çay bardağı süt

50 gr kaşarpeyniri

2 yumurta

Yapılışı:


Küçük bir teflon tepsiye yufkanın birini yayın Tepsiden sarkan parçaları ve diğer yufkayı küçük parçalara bölün Kabağı rendeleyin ve bir tencerede bir taşım kaynatın Soğuyunca içine süt, yumurta, sıvı yağ, kaşar peyniri rendesinin yarısı, yufka parçaları, dereotu ve tuzu koyup karıştırın Bu karışımı tepsideki yufkanın üzerine yayın Kaşar peyniri rendesininin geri kalanını serptikten sonra 15-20 dakika fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla