Konu
:
Yufkalı Kabak
Yalnız Mesajı Göster
Yufkalı Kabak
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yufkalı Kabak
Malzemeler
2 adet yufka
4 kabak
4 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
50 gr kaşarpeyniri
2 yumurta
Yapılışı:
Küçük bir teflon tepsiye yufkanın birini yayın
Tepsiden sarkan parçaları ve diğer yufkayı küçük parçalara bölün
Kabağı rendeleyin ve bir tencerede bir taşım kaynatın
Soğuyunca içine süt, yumurta, sıvı yağ, kaşar peyniri rendesinin yarısı, yufka parçaları, dereotu ve tuzu koyup karıştırın
Bu karışımı tepsideki yufkanın üzerine yayın
Kaşar peyniri rendesininin geri kalanını serptikten sonra 15-20 dakika fırında pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul