Yalnız Mesajı Göster

Susamlı Hardallı Et

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Susamlı Hardallı Et



Susamlı Hardallı Et Tarifi - Susamlı Hardallı Et Nasıl Yapılır - Susamlı Hardallı Et Malzemeleri



355 kaloriHazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 15 dakika1 kişilik


Gerekli malzeme

1 kuzu külbastı veya biftek

1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi

1 çay kaşığı hardal

1 tatlı kaşığı susam

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Tuz, kekik, karabiber


Hazırlanışı

Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin Sıcak veya ılık olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla