Konu
:
Susamlı Hardallı Et
Yalnız Mesajı Göster
Susamlı Hardallı Et
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Susamlı Hardallı Et
Susamlı Hardallı Et Tarifi - Susamlı Hardallı Et Nasıl Yapılır - Susamlı Hardallı Et Malzemeleri
355 kalori
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 15 dakika
1 kişilik
Gerekli malzeme
1 kuzu külbastı veya biftek
1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi
1 çay kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı susam
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz, kekik, karabiber
Hazırlanışı
Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın
Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın
Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın
Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin
Sıcak veya ılık olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul