Konu
:
Haşlama Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Haşlama Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Haşlama Tavuk
Haşlama Tavuk Tarifi - Haşlama Tavuk Nasıl Yapılır - Haşlama Tavuk Malzemeleri
2 adet ince dövülmüş tavukgöğsü
2 adet közlenmiş kırmızıbiber
Tuz, karabiber
Sosu için:
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet domates
Tencereye 3 su bardağı kadar su koyup kaynatın
Tavuk etlerini 3 parmak eninde kesin
Bir ucuna közlenmiş ve dilimlenmiş kırmızıbiberi katıp rulo yapın
Alüminyum folyo kâğıdına şeker paketi gibi sarın
Kaynayan suyun içine katıp 15 dakika haşlayın
Tavaya sosu için rendelenmiş domatesi koyup üzerine zeytinyağı ekleyip 5 dakika pişirin
Tavuk paketlerini dikkatlice çıkartın
Dilimleyip sosla beraber servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul