Konu
:
ÇALI ÇİLEĞİ) ÇORBASI
Yalnız Mesajı Göster
ÇALI ÇİLEĞİ) ÇORBASI
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
ÇALI ÇİLEĞİ) ÇORBASI
Malzemeler :
1/2 kg
çileklik (çalı çileği) - 2 adet soğan - l çay bardağı mısır yarması - l kaşık salça - l su bardağı kuru fasul-(Terbiyeden-Yoksunum)-ye - l adet soğan - 2 kaşık tereyağı
hazırlanışı:
Ayıklanmış çileklik (çalı çileği) kaynamakta olan suya ko-(Terbiyeden-Yoksunum)-narak haşlanır
Süzülür ve sıkılarak doğranır
Bir tencereye ko-(Terbiyeden-Yoksunum)-yulan suya, haşlanmış mısır yarması ve fasulye ilave edilerek 10 dakika pişirilir
Doğranmış çileklikler kaynamakta olun suya ilave edilerek 20 dakika daha pişirilir
Diğer ta-(Terbiyeden-Yoksunum)-raftan ince bir şekilde kıyı-(Terbiyeden-Yoksunum)-lan soğan yağda pembeleşinceye kadar kavrulur, kaynamakta olan çorbaya ilave edilir, 10 dakika daha pişirilerek sıcak servis yapılır
GERİ
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul