Konu
:
Tavuk Corbasi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Corbasi
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Corbasi
bir adet tavuk göğüs
iki yemek kaşığı un
acılı yada acısız biber
tavuk suyu
salça
sıvı yağ
tuz
Tavuk iyice pişene kadar göğsü haşlanır
Tavuk haşlanırken un kavrulur
Pembeleşen un bir tabağa soğuması için konulur
Haşlanan tavuk küçük parçalara ayrılır ve didiklenir
Başka bir kaba sıvı yağ konulur salça kavrulur
Bunun içine didiklenmiş tavuklar konur ve karıştırılır
salçanın eşit dağılımından sonra kavrulan un da buna eklenir ve karıştırılır
İçine tuz, biber ve tavuk suyu eklenerek karıştırılır
Beş dakika kaynatılır
Servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul