Yalnız Mesajı Göster

Turşulu Kefal Çorbası

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turşulu Kefal Çorbası



MALZEMELER:


3 adet iri kefal balığı

250 gram karışık turşu

1 çay bardağı ayçiçek yağı

1 limon

1 kaşık nişasta

Maydanoz


TARİFİ:


Balıkları ayıklayın ve az tuzlu suda 15 dakika haşlayın Etleri ayıklayın ve ulak ufak doğrayın Ayrı bir kapta turşuları ince ince doğrayarak yağda kavurun ve balık suyuna ilave edin


Etleri de kattıktan sonra nişastayı soğuk suyla eritip limonla beraber karıştırın Bir taşım kaynatın Maydanozu da doğrayın ve sıcak servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla