Konu
:
Turşulu Kefal Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Turşulu Kefal Çorbası
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turşulu Kefal Çorbası
MALZEMELER:
3 adet iri kefal balığı
250 gram karışık turşu
1 çay bardağı ayçiçek yağı
1 limon
1 kaşık nişasta
Maydanoz
TARİFİ:
Balıkları ayıklayın ve az tuzlu suda 15 dakika haşlayın
Etleri ayıklayın ve ulak ufak doğrayın
Ayrı bir kapta turşuları ince ince doğrayarak yağda kavurun ve balık suyuna ilave edin
Etleri de kattıktan sonra nişastayı soğuk suyla eritip limonla beraber karıştırın
Bir taşım kaynatın
Maydanozu da doğrayın ve sıcak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul