Konu
:
Arjantin Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Arjantin Çorbası
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arjantin Çorbası
MALZEMELER
4 adet beyaz kuru soğan (ince kıyılmış)
4 diş sarmısak (dövülmüş)
Yarım kangal sucuk (küp doğranmış)
1 su bardağı haşlanmış mısır
2 adet kırmızı Arnavut biberi (kibrit çöpü şeklinde doğranmış)
1 su bardağı haşlanmış barbunya fasulye
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
3 yemek kaşığı zeytinyağı
5 su bardağı et suyu
Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Öncelikle tencereye zeytinyağını koyalım; ince kıyılmış kuru soğan, sarmısak ve küp doğranmış sucukları da ilave ederek beraberce kavuralım
Kibrit çöpü formunda doğranmış kırmızı Arnavut biberini de katarak, 10 dakika kadar kavurma işlemine devam edelim
Sonra tencerenin içine sırasıyla; haşlanmış barbunya fasulye ve haşlanmış mısırı aktaralım, kimyon, pul biber, tuz ve karabiberi katalım
Et suyunu da ilave ederek, tencerenin ağzını kapatıp, pişmeye bırakalım
Ortalama 15 dakika sonra çorbanız servise hazır olacaktır
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul