Konu
:
Kirmizi Fasulye Corbasi
Yalnız Mesajı Göster
Kirmizi Fasulye Corbasi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kirmizi Fasulye Corbasi
Malzemeler;
- 300 gr haslanmis kirmizi fasulye*
- 1 adet orta boy sogan, ince kiyilmis
- 1 adet havuc, minik minik dogranmis
- 1 kereviz sapi
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1,5 kap kadar sebze suyu ya da su
- 1/2 tatli kasigi kimyon
- 2 adet taze sogan
- tuz ve karabiber
tarifi
* Fasulyeyi konserve almamanizi oneririm
Kesinlikle lezzet farkediyor
Bir gece onceden islatip, ertesi gun haslayabilirsiniz
-Sogan, havuc ve kerevizi zeytinyaginda yumusuyana dek, 5 dk kadar kavurun
Tuzunu, biberini ve kimyonu ekleyin
Suyu ekleyin
Kaynamaya baslayinca fasulyeleri ekleyin
Sebzeler iyice yumusayana dek pisirin
(Su miktarini eger az gelirse biraz daha ekleyebilirsiniz)
Corbanin yarisini mikserden gecirip, kalan corbaya ekleyin
Uzerine ince kiyilmis taze sogan serpip sicak servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul