Konu
:
Terbiyeli Buğday Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Terbiyeli Buğday Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Terbiyeli Buğday Çorbası
Malzemeler :
* 1 su bardagi haslanmis asurelik bugday
* 3 yemek kasigi zeytinyagı
* 1 adet kuru soga (orta boy)
* 1 adet havuc (orta boy)
* 1 adet patates (orta boy)
* 1 adet kabak (orta boy)
* 8 su bardagi Su
* 2 tavuk yada et tableti(et,tavuk suyu)
* 1 cay kasigi tuz,
* karabiber
* 1 su bardagi yogurt
* 1 adet yumurta
* 2 yemek kasigi limon suyu
* 1 yemek kasigi un
* kuru nane
Hazırlanışı :
Yagi tencerede eritip incecik kiydiginiz sogani ekleyin kavurun
Havuc, patates, kabak soyup tavla zarı şeklinde dograyin
Tüm sebzerleri tencereye aktarin ve 1-2 dakika karistirin
Suyu ve tableti ekleyin haslanmis bugdayi tuz, karabiber ve nana ilave edip karistirin ve kaynamaya birakin
Yogurt,yumurta limon un derin bir kabda cirpin
Kaynayan corba suyundan 1 kepce alin ve yogurta ilave edin karistirip tencereye hepsini aktarin
8-10 dakika pisirdikten sonra üzerine nane serpistirin sicsk sicsk servise sunun
AFIYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul