Yalnız Mesajı Göster

Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası



Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Tarifi - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Yapılışı - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Nasıl Yapılır - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Malzemeleri

Malzeme Listesi


1 Su B Kesme Hamur

1 Demet Kuzu Kulağı

1 Kase Yoğurt

1 Yumurta Sarısı

2 Çorba K Un

1 Su B Et Suyu

Tuz

Su


Üzeri İçin:

Tereyağı



Hazırlanışı:


Tencerenin içerisine yoğurdu, yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz Üzerine soğuk su ve et suyunu da ekleyip karıştırıyoruz Kıvamı koyulaştıktan sonra içerisine kesme hamurları döküyoruz


Kıvamı koyulaşırsa sıcak su ilavesi yapıyoruz Hamurlar haşlandıktan sonra kuzu kulağını ve tuzunu koyup ocaktan alıyoruz


Çorbamızı servis tabağının içerisine alıp üzerine eritilmiş tereyağını döküyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla