Konu
:
Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası
Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Tarifi - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Yapılışı - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Nasıl Yapılır - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Malzemeleri
Malzeme Listesi
1 Su B
Kesme Hamur
1 Demet Kuzu Kulağı
1 Kase Yoğurt
1 Yumurta Sarısı
2 Çorba K
Un
1 Su B
Et Suyu
Tuz
Su
Üzeri İçin:
Tereyağı
Hazırlanışı:
Tencerenin içerisine yoğurdu, yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz
Üzerine soğuk su ve et suyunu da ekleyip karıştırıyoruz
Kıvamı koyulaştıktan sonra içerisine kesme hamurları döküyoruz
Kıvamı koyulaşırsa sıcak su ilavesi yapıyoruz
Hamurlar haşlandıktan sonra kuzu kulağını ve tuzunu koyup ocaktan alıyoruz
Çorbamızı servis tabağının içerisine alıp üzerine eritilmiş tereyağını döküyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul