Yalnız Mesajı Göster

Bezelye Püreli Tavşan (20 ay)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelye Püreli Tavşan (20 ay)



bebekler için tavşan yemeği - bezelyeli tavşan nasıl pişirilir
Malzemeler:

100 g tavşan boneless et,

1 çorb kaşığı ekmek kırıntısı

2 çorba kaşığı süt

1 çorba kaşığı krema

1 yumurta

1 havuç

1 siyah zeytin

20 gr tereyağı

maydanoz

tuz

bezelye

Yapılışı:


Süt ile ekmek kırıntısını karıştırın Havuçu yıkayıp soyun Buharda 5 dakika ve pişirerek ezilin Pişmiş tavşan etini, havuç, ekmek kırıntısı, bütün yumurta ve bir çimdik tuzu karıştırın Bu püreden tabak içinde tavşan görüntüsü yapın, zeytin tanesini ikiye keserek gözlerini, maydanoz dallarından da bıyıklarını yapın Pişmiş bezelye ile kremayı ezerek püre yapın, tavşanın yanında bebeğe yedirin



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla