Konu
:
Bezelye Püreli Tavşan (20 ay)
Yalnız Mesajı Göster
Bezelye Püreli Tavşan (20 ay)
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelye Püreli Tavşan (20 ay)
bebekler için tavşan yemeği - bezelyeli tavşan nasıl pişirilir
Malzemeler:
100 g tavşan boneless et,
1 çorb kaşığı ekmek kırıntısı
2 çorba kaşığı süt
1 çorba kaşığı krema
1 yumurta
1 havuç
1 siyah zeytin
20 gr tereyağı
maydanoz
tuz
bezelye
Yapılışı:
Süt ile ekmek kırıntısını karıştırın
Havuçu yıkayıp soyun
Buharda 5 dakika ve pişirerek ezilin
Pişmiş tavşan etini, havuç, ekmek kırıntısı, bütün yumurta ve bir çimdik tuzu karıştırın
Bu püreden tabak içinde tavşan görüntüsü yapın, zeytin tanesini ikiye keserek gözlerini, maydanoz dallarından da bıyıklarını yapın
Pişmiş bezelye ile kremayı ezerek püre yapın, tavşanın yanında bebeğe yedirin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul