Konu
:
Tavşan sac kavurma
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan sac kavurma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan sac kavurma
Mazlemeler
1-Bir Adet Tavşan
2-Yarım Kg Biber
3-Üç adet Domates
4-İki Adet Soğan
5-Yarım Kg Sıvı Yağ
6-Yedi çeşit Baharat Karışımı
7-Bir Tutam Maydanoz
8-Bir Tutam Defne Yaprağı
Hazırlanışı
Önce Tavşanı birkaç saat soğuk suda bekleterek kokusunu ev kanını giderin
Tavşanın etlerini kemiklerden ayırarak kuş başı şeklinde doğrayın
Saçın içine biraz su ilave edip saçı temizleyin
Kuş başı doğranmış etleri saçın içine koyarak tekrar içine 1
5 su bardağı su ekleyin
Tavşan orda haşlanırken biber domates vs malzemeleri küçük küçük doğrayın
Saçın içindeki su bitince bir su 1 su bardağı sıvı yağ ilave ederek doğranmış soğanları içine atın
Soğanlar kavruldukdan sonra biber domates ve yedi çeşit baharatı içine atın
Hemen arkasından maydanozlarıda ekleyin
15-20 dakika dağa pişirdikten sonra içine 6-7 tane defne yaprağı ilave edin
Dağa sonra mükemmel kokulu ve lezzetli tavşanı afiyetle yiye bilirsiniz
(Acı eklemeyi unutmayın)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul