Yalnız Mesajı Göster

Tavşan Füme

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Füme



Füme Tavşan Hazırlanışı - Av Yemekleri - Tavşan Füme Tavşan



Bir tavşan fileleriyle butlarının dışındakileri parçalayıp bir tencereye koyunuz Doğranmış 1 orta soğan, 1 havuç, 2 karanfil, bir çimdik hindistancevizi, 1 büke garni ilâve edip ateşte biraz döner gibi olduktan sonra köpüğünü alıp hafif ateşe çekiniz Birbuçuk saat hafif ateşte pişmeye bırakınız Bundan sonra şinuvadan geçirip yağını alınız Serin bir yerde saklayınız


Not: Kanatlı ve kanatsız avların filesiyle butlarını bu işleme karıştırmayarak ayırıp salçalı güzel yemekler yapabilirsiniz


Alıntı Yaparak Cevapla