Yalnız Mesajı Göster

Enginarlı Patatesli Tavşan

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginarlı Patatesli Tavşan



Enginarlı Patatesli Tavşan Tarifi - Enginarlı Patatesli Tavşan Nasıl Yapılır - Enginarlı Patatesli Tavşan Malzemeleri



Enginarlı Patatesli Tavşan


Malzemeler


Yarım kilo patates

1 soğan

15-20 adet kalamata zeytin

2 kalın dal taze biberiye

haşlanmış tavuk eti

marine edilmiş enginar kalbi

tuz, karabiber, pulbiber

5 tatlı kaşığı zeytinyağı (veya daha fazla)





Hazırlanışı


İrice doğranmış patatesleri, halka halka kesilmiş soğan, tavuk eti, enginar, tuz, biber ve zeytinyağı ile harmanlayınPatatesleri tepsiye yayın, üzerine zeytinleri ve biberiye dallarını yerleştirin200 C’de pişirin (Pişirme süresi patatesin durumuna göre değişir Önceden pişmiş patates kullanırsanız 20-25 dakika, çiğ patatesle başlarsanız bir saat civarında fırında tutmanız gerekebilir Eger zeytinler ve tavuklar kuruma belirtileri gösterirlerse tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatabilirsiniz)

Alıntı Yaparak Cevapla