Konu
:
Enginarlı Patatesli Tavşan
Yalnız Mesajı Göster
Enginarlı Patatesli Tavşan
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginarlı Patatesli Tavşan
Enginarlı Patatesli Tavşan Tarifi - Enginarlı Patatesli Tavşan Nasıl Yapılır - Enginarlı Patatesli Tavşan Malzemeleri
Enginarlı Patatesli Tavşan
Malzemeler
Yarım kilo patates
1 soğan
15-20 adet kalamata zeytin
2 kalın dal taze biberiye
haşlanmış tavuk eti
marine edilmiş enginar kalbi
tuz, karabiber, pulbiber
5 tatlı kaşığı zeytinyağı (veya daha fazla)
Hazırlanışı
İrice doğranmış patatesleri, halka halka kesilmiş soğan, tavuk eti, enginar, tuz, biber ve zeytinyağı ile harmanlayın
Patatesleri tepsiye yayın, üzerine zeytinleri ve biberiye dallarını yerleştirin
200 C’de pişirin
(Pişirme süresi patatesin durumuna göre değişir
Önceden pişmiş patates kullanırsanız 20-25 dakika, çiğ patatesle başlarsanız bir saat civarında fırında tutmanız gerekebilir
Eger zeytinler ve tavuklar kuruma belirtileri gösterirlerse tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatabilirsiniz)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul