Konu
:
Tavşan Sarma (İtalya)
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Sarma (İtalya)
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Sarma (İtalya)
Tavşan Sarma Yapılışı - Tavşan Sarma Tarifi - Av ve Kümes Etleri Yemek Tarifleri - Av Etleri - Av Eti Yemekleri tarifleri - av eti yemekleri - av yemekleri
TAVŞAN SARMA (İTALYA)
1 adet bütün tavşan
10 diş sarmısak
225 gr
kapari çiçeği
1 adet kuru soğan
2 adet havuç
1 litre su
Bütün tavşanı açarak kemiklerini çıkarın, içine ezilmiş sırmısak ve ezilmiş kapari çiçeği koyarak rulo şeklinde sarın
Sotelenmiş havuç, soğan ve su eşliğinde 45 dakika haşlayın
Tencereden çıkarın ve dilimleyin
Tencerede kalan malzemeyi mikserde püre haline gelinceye kadar çırparak sos haline getirin
Bu sosun üzerinde mevsim sebzeleri eşliğinde servis edin
AFİYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul