Yalnız Mesajı Göster

Tavşan Sarma (İtalya)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Sarma (İtalya)








Tavşan Sarma Yapılışı - Tavşan Sarma Tarifi - Av ve Kümes Etleri Yemek Tarifleri - Av Etleri - Av Eti Yemekleri tarifleri - av eti yemekleri - av yemekleri


TAVŞAN SARMA (İTALYA)


1 adet bütün tavşan

10 diş sarmısak

225 gr kapari çiçeği

1 adet kuru soğan

2 adet havuç

1 litre su


Bütün tavşanı açarak kemiklerini çıkarın, içine ezilmiş sırmısak ve ezilmiş kapari çiçeği koyarak rulo şeklinde sarın Sotelenmiş havuç, soğan ve su eşliğinde 45 dakika haşlayın Tencereden çıkarın ve dilimleyin Tencerede kalan malzemeyi mikserde püre haline gelinceye kadar çırparak sos haline getirin Bu sosun üzerinde mevsim sebzeleri eşliğinde servis edin



AFİYET OLSUN



Alıntı Yaparak Cevapla