Yalnız Mesajı Göster

Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresi

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresi

arkadaşlar bende çoğunuzla aynı dertteb muzdariptimerkek arkımdan ayrıldım; yaşananlar hep benzer ztnburada verilen dualardan okumadığım kalmadı, gece gündüz demedim devam ettimama iç sıkıntım hep devam etmiştiacaba bu tarz uygulamaların birbirine çakışması veya hayırsız bi dilek olmasından mı bilmiyorum sonuçta herşey daha kötü oldubelki vadesi var belkide hiç olmayacak Allah bilirkendime adıma konuşuyorum asla genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın muhabbet dularından öte hergün sadece yasin okumaya başladığımdan ve tüm dileklerimi yasin duasıyla istemeye başladığımdan beri; içimde inaılmaz bi rahatlama olduve tarifsiz bi mutluluk ve huzur sankiha döndümü erkek arkım hayır ama en azından sürünmüorum artık hemde başkasıyla olduğunu bilsemdedaha düne kadar ölüm çok yakın görünürken gözüme şimdi herşey çok farklısadece naçizane bi tavsiye bu, çnkü hepinizi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruzşunu okursan geri döner, bunu okursan aşkından gözü kararırvs hepsi dua elbet ama yasin suresine kendinizi teslim edinAllah en iyisini vericektirve iç sıkıntınızın 1 hftaya kalmadan geçtiğini göreceksiniz

yalnız bi sorum olucak bilenler cvp verirse çok sevinirimben namazlardan snra yada gece toplam 3 yasin okuyorumönce peygamber efendimize snra ölülerimize bağışladıktan snra genel manada herşeyim için dua ediyorum (tabi sevdiğim insan içinde)ancak yasin suresini okuyup bağışladıktan snra dilek dilenir mi, yoksa sadece ruhlara bağışlanıp bırakılması mı gerekiryada dilek için okunacağında ruhlara bağışlanmaması mı gerekir ??? nyse umarım anlatabilmişimdir sorumu

sonuç olarak her yolu deneyen bi insan olarak bugün kendimi sadece yasine vererek huzur ve iç rahatlığına eriştiğimi söyleyebilirmumarım dileklerim yönünde de Yasin suresiyle birlikte bi açılma olurherkesle paylaşmak istedim

Allah hepinizin dualarını kabul etsin

Alıntı Yaparak Cevapla