Yalnız Mesajı Göster

Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanı

Eski 06-27-2012   #31
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanı

cadı_kız Nickli Üyeden Alıntı

arkadaslar yardım edın !! arkadslar çook sevdıgım kısı ıle aramıza baskaları gırıyo ve sevdıgımde buna ızın verıyo bn nedense hala daha onu çok sevıyorum ve bana bu ılıskıye bırazz ara verelım dedıı ama bana çok soguk arkadslar ne olur ne yapım ne nasl davranım bn sevsın aklına baskaları celıyor rabbım ne olur caner kulunu ıslah et once sana hyrlı kul olsun daha sonrada bana hyrlı sevgılı ve rabbımın senın ıznınle hyrlı es olsun allahım sana sıgındım elım kolum carsız ne olur acı merhamet et bana caner kulun bana msj atsın pısmn olsun yaptıkları içinnn bnm degerımı kıymetımı anlasın yarabbım ya rabbımın gozu bnden baskasını gormez olsun bana deger versın hyrlı kullarından olmak cumlemıze içindede bana aıleme ve canere ve aılesıne nasıp olsun amin allahım canerı ıslah ett gonlune yuregıne allah korkusu ver kalbıne gozune yurenegıne bn koy ya resurullah bana dayanacak sabır ver derslerıme calısamaz oldum arkadsalar sınavlarıma calısamaz oldum ondan baska hıc bırsey dusunemıyorum benı ozlesın bn sevsın allahım amin ya erhamerrahımın ya erhamerrahımın ya erhamer rahımın kapına geldım el actık sana ya rabbım ne olur affet bızlerı bızler cok psımanız bırdaha ser olan seylerden sakınmaya soz verdık habıbının hurmetıne affet bızlerı allahım ne olur ver murdalarımzıı hakkımında hyırsızsa bıle hayırlara cevır bızlere ulasttr amin ya rabbb senden baska sıgınacak kapımız yoq senden baska kapı aratma ya rahman ya rahım olan allahım ya rabbım senın bınbır adın var bnm bır dılegım var caner kulun bn gercekten yarındanda tez vakıtte sonsuz sevgı saygı muhabbet ıle sevsın ve bana aksama kadr msj attın askım bn pısmnm bnn sensız yapamıyorum yaptıgım hatalar için senden ozur dılıyorum bırdaha yapmıycam dıe ya vedud allahım habıbının hurmetıne senın katından bı mucıze sevgı gonder arkadslarımında bnmde yuzum gulsun amin

Amincnm Allah cc gonlune gore versincok canin yaniyor belli

--- Sonraki mesaj ---

kelebex Nickli Üyeden Alıntı

Herkes kaybettiği birine yada birşeye kavuşmak istiyor

haydi hep beraber bir an olsun kaybettiğimiz herşeyi elimizin tersiyle itelim de MEVLA yı daha bu dünyadayken bulmaya çalışalım

Ya Rabbi yüce kitabında "eşlerinizden ve çocuklarınızdan size düşman olanlar vardır" buyurdun , dünyanın da bir aldatıcı olduğunu buyurdun, Habibin SAV dünya ve içindeki herşeyin lanetli olduğunu buyurdu (alim talebe zikir müstesna)
bizi sahte sevgilerden kurtar ya rabbi

ALLAH ım herkes birşeylere kavuşmak için yöntemler arıyor , biz sana kavuşmak istiyoruz bize yol yarat ya rabbi nefsimiz ve şeytan yüzünden kaybettirme ya rabbi

Insallah modumuzdan uyari almam ama bunada Amin dicemhani konuyu dagitmak gibi olmaz ins

Alıntı Yaparak Cevapla