Yalnız Mesajı Göster

Sigara Bırakmak İsteyeler

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sigara Bırakmak İsteyeler

saArkadaşlar ben yeni üyelerdenimBizzat kendi tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorumyedi sene sigara kullandım günde iki paket içiyordum ve bırakmak için çok niyetlememe rağmen ancak yarım gün dayana biliyordumBeş vakit namazın arkasından 21 adet ayetel kürsüyü suya okumaya başladım ve her defasın da allahım beni bu kötü alışkanlığımdan kurtar ve sigaradan dolayı vucudumda oluşan hastalıklardan kurtar diye dua ettimTam hatırlamıyorum ama 3 hafta sonra aniden sigarayı bıraktım ve tam dokuz senedir bir tane bile içmedim ve o dua ettiğim dönemde aynada bile kendimi tanıyamıyordum herkes sen ne yaptın değişik bir güzellik var diyorlardıAllahcc hiç bir şeyi boşa yaşatmazmış sigara benim için şer gibi görünüyordu ama şimdi bunu bana tecrübe etttirdi ki başka insanlara faydam olsun diye düşünüyorumbir kişi bile olsa sigarayı bırakmasına vesile olursam ne mutluzaralarını ancak bırakıp aradaki farkları yaşayınca anlıyosunuzçok uzattım amason birşey sigaradan yüzümde lekeler oluşmuştu ama dua sırasında kayboldu
Alıntı Yaparak Cevapla