Yalnız Mesajı Göster

Maputa neresi-Maputa Mozambik tanıtımı-resimli tanıtım

Eski 06-26-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Maputa neresi-Maputa Mozambik tanıtımı-resimli tanıtım

Aşağıdaki fotoğraftaki yol, yürüme mesafesindeki yerlere gittiğimde genellikle kullandığım yol Muhitimizin de genellikle sakin olması sebebiyle bu yolda yürürken çok huzur buluyorum

Buraya gelirken etrafımdaki manzaranın genellikle keşmekeşten ibaret olacağını düşünmüştüm Modern yapılar ve binaların hayli azınlıkta olduğunu zannediyordum Fakat artık hiç de öyle olmadığını biliyorum Aşağıdaki fotoğraftan da anlaşılacağı üzere burası fakir ama gururlu bi ülke

Evimin hemen yakınında mandaldan elbise askısına, bebek bezinden şampuana, konserve yiyecekten dondurulmuş gıdaya herşeyi bulabileceğiniz minik bir market var O kadar küçük bir mekana onca şeyi nasıl sığdırıyorlar bilmiyorum ama o market hayatımı kurtarıyor Yine evimin yanında meyve ve sebze bulabileceğin bir stant mevcut Utandığım için önden fotoğrafını çekemedim ama şöyle birşey yandan görünüşü:

Henüz yaz tam gelmediği için meyve çeşitliliği az ama tüm meyveler çıktığında sizlere hiç bilmediğiniz tropikal meyvelerin tanıtımını da yapmayı planlıyorum

Ve burası da vakit geçirmeyi sevdiğim, yine evimin yakınında bulunan "Cafe Acacia" :

Burada dışardan yemek yemek gayet ucuz Deniz manzarasına sahip bu kafede tostlu omletli iki kişilik mükellef bir kahvaltı 10-15 lira civarında mesela

Ve karşınızda buraların el emeği göz nuru olan, tahtadan oyma objeleri satan sokak sergilerinden bir tanesi:

Ve bu da o sergiden bayılarak aldığım balıklı çanağım:

Alıntı Yaparak Cevapla