Konu
:
Elmalı Bohça
Yalnız Mesajı Göster
Elmalı Bohça
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Elmalı Bohça
Malzemeler
2 adet yufka
3 adet elma
1/2 çay bardağı şeker
1/2 çay bardağı ceviz
Mutfak ipi
sıvıyağ
Hazırlanışı
Elmaların kabukları soyulup rendelenir
Elmalar, şeker ve ceviz ile pişirilir
Tatlı tabağı kalıp olarak yufkalardan daireler kesilir
Dairelerin ortasına karışımdan konulur
İp ile bohça şeklinde bağlanır
Kızgın yağda bağlanan bohçalar kızartılır
Yağları süzdürülüp servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul