Konu
:
> Arnavut Ciğeri
Yalnız Mesajı Göster
> Arnavut Ciğeri
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Arnavut Ciğeri
MALZEMELER
1 Koyun Karaciğeri
½ Bardak Un
1 Bardak Sıvı Yağ
1
5 Çorba Kaşığı Kırmızı Biber
2 Soğan
1 Demet Maydanoz
Tuz
HAZIRLANIŞI
Ciğerin zarını soyun
Yarım parmak eninde dilimlere doğrayın
Yıkayıp, sularını süzün
Ciğerlerin suyu iyice süzülüp, kuruyunca una bulayın
Kızgın sıvı yağa ikişer üçer atın
Bir dakika kadar pişirip tavadan alın
Çıkarıp üzerine tuz serpin
Tavadaki yağın üçte birine kırmızı biberi serpin
Kızdırıp, ciğerlerin üzerine gezdirin
Soğanları soyup, piyazlık doğrayın
Tuz, serpip, elinizle mıncıklayarak, tuzu soğana yedirin
İçine ince kıyılmış maydanozu karıştırın
Ciğerin yanında servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul