Konu
:
> Ton Balığı Ezmesi
Yalnız Mesajı Göster
> Ton Balığı Ezmesi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Ton Balığı Ezmesi
MALZEMELER
3 adet yumurta
100 gr tereyağı
100 ton balığı konservesi
1 kahve fincanı maydanoz, ince kıyılmış
2 adet ançuez, zeytinyağına yetırılmış
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Ton balığının suyunu süzün
Ançuez ve ton balığını ufak parçalara bölüp, blender yardımıyla macun kıvamına getirin
Yumurtaları katı olarak haşlandıktan sonra sarılarını çıkarıp, iyice ezin
Tereyağını minik parçalara bölüp, tahta bir kaşık yardımı ile krema durumuna getirin
Buna balık ezmesini katın ve balığın süzülmüş suyu ile hafifçe sulandırın
Daha sonra bu kanşıma, maydanoz ve yumurta sarısı ezmesini katın
Tuz ve karabiber serpip, karışıma yedirin ve kanepe ekmeklerinin üzerine sürüp, sevis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul