Konu
:
> Samballi tavuk
Yalnız Mesajı Göster
> Samballi tavuk
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Samballi tavuk
MALZEMESI :
500 gr tavuk gögsü,
3-4 defne yaprağı,
2 baş soğan,
3 diş sarımsak,
250 gr sanbal (endonoz mutfağının acılı sosu)
HAZIRLANIŞI
Öncelikle tavuk göğsünüzü tavada ısıtılmış zeytin yağında hafıf kızartıyoruz, kızarmış tavuk goğüslerini çıkartıp aynı tavada rendelenmiş sarımsak ve soğanları kavurup üstüne ayırt edilmiş tavuk goğüslerini koyuyoruz
ve 250 gr sanbalın tamamını ilave ediyoruz ve defne yapraklarını da koyup üzerine yarım su bardağı su ilave edip 15-20 dk süre kadar pişiriyoruz
Pirinç pilavla birlikte servis yapıyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul