Konu
:
Garnitürlü Barbunya Balığı
Yalnız Mesajı Göster
Garnitürlü Barbunya Balığı
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Garnitürlü Barbunya Balığı
Malzemeler
1 Kilo barbunya balığı
2 Adet kabak
2 Adet havuç
3 Adet domates
2 Adet soğan
1 Su bardağı su
5 Çorba kaşığı zeytinyağı
1 Tutam kırmızı safran
1 Diş sarımsak
5 Çorba kaşığı mayonez
4-5 Dal maydanoz
3-4 Adet taze soğan sapı
Tuz, karabiber, kekik
Hazırlanışı
Balıkları temizleyip yıkayın
Süzgece alıp suyunun süzülmesi için bekletin
Havuç ve kabakları ince ince dilimleyip, soğanları halka halka doğrayın
Domatesleri dilimleyin
Balıkları fırın kalıbına dizin
Hazırladığınız sebzeleri değişimli olarak balıkların üzerine yerleştirin
Soyulmuş sarımsak, kıyılmış maydanoz, kırmızı safran, kekik, tuz ve karabiber ilave edin
Zeytinyağı ve suyu ekleyip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin
Servis tabağına alıp mayonez eşliğinde üzerine kıyılmış taze soğan sapı serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul