Konu
:
> Mantarlı Tavuk Sarma
Yalnız Mesajı Göster
> Mantarlı Tavuk Sarma
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Mantarlı Tavuk Sarma
MALZEMELER
4 ADET KEMİKSİZ TAVUK GÖGSÜ
100 GR KONSERVE MANTAR
100 GR KAŞAR PEYNİRİ
1/2 DEMET MAYDONOZ
3 DİŞ SARMISAK
1 SU BARDAĞI GALETA UNU
TUZ,KARABİBER
SIVI YAĞ
HAZIRLANIŞI
TAVUK GÖGÜSLERİNİ TAM OLARAK İKİYE AYIRMADAN ORTASINDAN ENİNE KESİN
TUZ VE KARABİBER SERPİN
MANTARLARI İNCE,KAŞAR PEYNİRİNİ KÜÇÜK KÜP ŞEKLİNDE DOĞRAYIN
GALETA UNUNU,MAYDONOZ VE SARMISAĞI ROBOTTA İYİCE ÇEKİN
GENİŞ BİR TABAĞA ALIN
TAVUKLARIN İÇİNİ MANTAR VE KAŞAR PEYNİRİ İLE DOLDURUN
YAN KENARLARINI HAFİFCE KAPATIP,RULO ŞEKLİNDE SARIN
MANTARLI TAVUK SARMALARI GALETA UNLU KARIŞIMA BULAYIN
TAVAYA BİRAZ SIVIYAĞ KOYUP KIZDIRIN
TAVUKLARIN İKİ TARAFI DA ALTIN SARISI RENGİNİ ALINCAYA KADAR KIZARTIN
MANTARLI TAVUK SARMAYI YANINDA İSTEDİĞİNİZ BİR GARNİTÜR İLE SERVİS YAPIN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul