Konu
:
Bahçivan çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Bahçivan çorbası
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bahçivan çorbası
MLAZEMELER;
125 gr
kuşbaşı et
1 soğan
1 çorba k
tereyağ
1 çorba k
salça
1 su b
et suyu
tuz
1-2 yaprak lahana
1 pırasa
1 kereviz
1 havuç
1 çorab k
erişte
1 çorba k
bulgur
karabiber
HAZIRLANIŞI:
Çorba için ilk olarak kuşbaşı doğranmış et tencereye alınır
üzerine yemeklik doğranmış soğanlar ve salça eklenerek
sotelenir
diğer taraftan kereviz soyularak suda bekletilir
havuçlar küp küp doğranarak eklenir
lahana da doğranarak
ilave edilir
pırasaların da yeşil kısmı doğranarak ilave edilir
kerevizler de doğranarak en son olarak ilave edilir
pişmesine
yakın erişte ve bulgur eklenerek pişirilir
üzerinde doğranmış
maydanozla servis yapılabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul