Konu
:
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
13
Prof. Dr. Sinsi
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Alabalık - Malzemeler - İçindekiler
5 adet Alabalık (fileto edilmiş)
4 adet defne yaprağı
2 adet domates
2 adet çarliston biber
70 gr
tereyağı
250 gr
mantar
2 adet limonun suyu
Tuz
karabiber
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Domatesleri halka şeklinde kesin ve alabalıkları domateslerin üzerine yerleştirin
Biberleri uzun uzun kesin ve balıkların üzerine koyun
İkiye bölünmüş mantarlar, defne yapraklarını ilave edin
Üzerlerine limon suyunu dökün
Balıkların üst seviyesine kadar su koyun
Tuz ve karabiberini ilave edin ve kapağını kapatıp hafif ateşte 30 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul