Yalnız Mesajı Göster

BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ

Eski 06-26-2012   #13
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ



Alabalık - Malzemeler - İçindekiler




5 adet Alabalık (fileto edilmiş)
4 adet defne yaprağı
2 adet domates
2 adet çarliston biber
70 gr tereyağı
250 gr mantar
2 adet limonun suyu
Tuz
karabiber


Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?




Domatesleri halka şeklinde kesin ve alabalıkları domateslerin üzerine yerleştirin Biberleri uzun uzun kesin ve balıkların üzerine koyun İkiye bölünmüş mantarlar, defne yapraklarını ilave edin Üzerlerine limon suyunu dökün Balıkların üst seviyesine kadar su koyun Tuz ve karabiberini ilave edin ve kapağını kapatıp hafif ateşte 30 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla