Konu
:
Karnıbahar Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Karnıbahar Kızartması
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karnıbahar Kızartması
Malzemeler:
1 adet orta boy karnıbahar
2 adet yumurta
3 yemek kaşığı un
1 silme tatlı kaşığı tuz
kırmızı pul biber
kızartmak için ayçiçek yağı
arzuya göre üzerine yoğurt
Yapılışı:
[*]
Karnıbaharı dikkatlice çiçeklere ayırın
Yıkayıp tuzlu suda, çatal batırdığınızda yumuşamış fakat hala biraz diri kalana kadar haşlayın
[*]
Yumurtaları tuz ve kırmızı biberle çırpın
[*]
Unu ilave edin tekrar çırpıp karıştırın
[*]
Karnıbaharları bu karışıma buayarak kızgın yağda hertarafını kızartıp kağıt havluya alarak fazla yağını süzdürün
[*]
Sarımsaklı yoğurtla sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul