Yalnız Mesajı Göster

Karnıbahar Kızartması

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karnıbahar Kızartması



Malzemeler:
1 adet orta boy karnıbahar2 adet yumurta3 yemek kaşığı un1 silme tatlı kaşığı tuzkırmızı pul biberkızartmak için ayçiçek yağıarzuya göre üzerine yoğurt
Yapılışı:[*]Karnıbaharı dikkatlice çiçeklere ayırın Yıkayıp tuzlu suda, çatal batırdığınızda yumuşamış fakat hala biraz diri kalana kadar haşlayın[*]Yumurtaları tuz ve kırmızı biberle çırpın[*]Unu ilave edin tekrar çırpıp karıştırın[*]Karnıbaharları bu karışıma buayarak kızgın yağda hertarafını kızartıp kağıt havluya alarak fazla yağını süzdürün[*]Sarımsaklı yoğurtla sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla