Konu
:
bıldırcın ızgara
Yalnız Mesajı Göster
bıldırcın ızgara
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
bıldırcın ızgara
BıLDıRCıN IZGARA
MALZEMELER
5 adet bıldırcın
Tuz
karabiber
5 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini yolup
ıslak bir bezle iyice silin
Yıkayıp
kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip
içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın
Sert bir cisimle ( merdane
et tokmağı vs
) ile etleri ezip yassıltın
Daha sonra tuzlayıp
ızgaraya koyun
Bir tarafı
pişince diğer tarafını çevirip
pişirin
Tuz
karabiber serpip
servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul