Konu
:
Düğün Çorbası Tarifi ve Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Düğün Çorbası Tarifi ve Yapılışı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Düğün Çorbası Tarifi ve Yapılışı
DÜĞÜN ÇORBASI
Malzemeler:
100-150 gr
kuşbaşı et
4S
Bar
su (etsuyu)
2S
Bar
süt
3-4 çor
kaşığı un
1 limon
1 yumurta
1 Et-su paket
Tuz
2 yemek kaşığı tereyağı
Kırmızı biber
Yapılışı:
Kuşbaşı etler yumuşayıncaya kadar pişirin ve minik doğrayın
Etsuyunu, süt ve unu karıştırırak pişirin ve minik doğranmış etleri, etsu (paket) ve tuzu ilave edin, (karıştırarak pişirmeli yoksa topak olur)
Piştikten sonra; limon ve yumurta çırparak elde edilen terbiye alıştırarak, sıcak çorbaya ekleyin
(Kesilmemesi için yavaş yavaş ve alıştırarak eklenmeli)
Üzerine kırmızı biberli tereyağı gezdirerek süsleyin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul