Konu
:
Reçel yaparken
Yalnız Mesajı Göster
Reçel yaparken
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçel yaparken
Üzerindeki toz ve tarım ilaçları reçellerinizin tadını bozabilir
Pişirdiğiniz reçeli karıştırırken mutlaka tahta kaşık kullanın
Şekerlenmelere karşı limon tozu yerine limon suyu sıkın
Pişirdikten sonra kuru ve temiz kavanozlara koyun
İyice soğumadan üzerinde oluşan hava kabarcıklarını kağıt havlu yardımı ile almadan kavanozun ağzını kapatmayın
Kış için hazırladığınız reçelleri serin ve karanlık bir yerde saklayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul