Konu
:
Gaziantep Mutfağından Tike Kebabı (Kuşbaşı)
Yalnız Mesajı Göster
Gaziantep Mutfağından Tike Kebabı (Kuşbaşı)
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gaziantep Mutfağından Tike Kebabı (Kuşbaşı)
» Yapılışı
Malzeme
500 gr
kebaplık et
100 gr
kuyruk
3-4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı Kırmızıbiber, tuz, karabiber
Tarifi
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır
Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur
Bir gece bekletilir
Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir
Sıcak olarak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul