Konu
:
Tavuk etlı bamya - Tavuk etlı bamya Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk etlı bamya - Tavuk etlı bamya Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk etlı bamya - Tavuk etlı bamya Tarifi
Malzemeler :
1 tavugun gogus kismi, suda pisirilmis, buyuk parcalar halinde dogranmis
375 gr konserve bamya, suzulmus ve yikanmis
2 yk nohut, konserve
8-10 kucuk domates, ortadan ikiye kesilmis
50 ml zeytinyag (yarisi piserken, diger yarisi pistikten sonra)
1/2 kap su
1 tk tuz
Sos:
1 limon suyu
1 sarimsak, dovulmus
1 tk kuru nane
Hazırlanışı :
1) Butun malzemeleri orta boy bir tencereye koyun
Tencerenin kapagini kapayin, 20 dakika kadar ortanin biraz altinda isida pisirin
Zeytinyagin diger yarisini uzerine dokun
2) Butun sos malzemelerini karistirin
Bamyanin uzerine dokun, yavasca karisitirin
Dikkat edin bamyalari ezmeyin
3) Sicak veya ilik olarak servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul