Yalnız Mesajı Göster

Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Tarifi



Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Hazırlanışı

Malzemeler : (6 kişi için)

2 su bardağı Pirinç
250 gr Kestane
4 su bardağı Tavuk yada Et Suyu
2 yemek kaşığı Tereyağ
Tuz

Hazırlanışı :

Kestaneyi dağılmayacak şekilde haşlayın Dış ve iç kabuklarını soyun fındık büyülüğünde bölün

İki bardak pirinç, dört bardak tavuk ya da etsuyu ve iki kaşık tereyağ ile pilav pişirin Piştikten sonra,kestaneleri ekleyip,birlikte demlendirin
Bir iki defa karıştırıp, servis yapın

Bu yemek Yılbaşı Sofrası için tavsiye olunur

Alıntı Yaparak Cevapla