Konu
:
Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Tarifi
Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Hazırlanışı
Malzemeler : (6 kişi için)
2 su bardağı Pirinç
250 gr Kestane
4 su bardağı Tavuk yada Et Suyu
2 yemek kaşığı Tereyağ
Tuz
Hazırlanışı :
Kestaneyi dağılmayacak şekilde haşlayın
Dış ve iç kabuklarını soyun fındık büyülüğünde bölün
İki bardak pirinç, dört bardak tavuk ya da etsuyu ve iki kaşık tereyağ ile pilav pişirin
Piştikten sonra,kestaneleri ekleyip,birlikte demlendirin
Bir iki defa karıştırıp, servis yapın
Bu yemek Yılbaşı Sofrası için tavsiye olunur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul