Konu
:
Dolgulu Lokmalar - Dolgulu Lokmalar Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Dolgulu Lokmalar - Dolgulu Lokmalar Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dolgulu Lokmalar - Dolgulu Lokmalar Tarifi
Dolgulu Lokmalar - Dolgulu Lokmalar Tarifi
Malzemeler:
Hamur:
2 adet orta boy patates
1 yumurta akı
1 yumurta
150 g margarin
1 tatlı kaşığı tuz
4,5-5 su bardağı un
1 poşet Dr
Oetker Hamur Kabartma Tozu
Dolgu:
Zeytin
Peynir-maydanoz
Üzeri için:
1 yumurta sarısı
Hazırlanışı:
Hamur:
Patatesleri haşlayıp rendeleyin
1 yumurta akı, yumurta, margarin, tuz, un ve hamur kabartma tozunu yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin
Bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın, elinizde açın ve iç malzeme koyarak kapatın
Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve pişirin
Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış)
Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış)
Pişirme süresi: Yaklaşık 15-25 dakika
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul