Konu
:
ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi
ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi
Malzemeler : (4 kişi için)
1 Kg AyşeKadın ya da Çalı Fasulye
1 bardak Zeytinyağ
3 adet Kuru Soğan
2 adet Domates
3 adet Kesme Şeker
Tuz
Hazırlanışı :
Bir tencereye çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış domates, ayıklanmış fasulye, tuz, şeker ve Zeytinyağ ve fasulyelerin üstünü örtecek kadar Su konarak ateşe oturtulur
45 dakika kadar pişirilir
Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır
Soğuduktan sonra servis tabaklarına alınır
Soğuk Servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul