Yalnız Mesajı Göster

ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi



ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE - ZEYTİNYAĞLI ÇALI - AYŞEKADIN FASULYE Tarifi

Malzemeler : (4 kişi için)

1 Kg AyşeKadın ya da Çalı Fasulye
1 bardak Zeytinyağ
3 adet Kuru Soğan
2 adet Domates
3 adet Kesme Şeker
Tuz

Hazırlanışı :

Bir tencereye çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış domates, ayıklanmış fasulye, tuz, şeker ve Zeytinyağ ve fasulyelerin üstünü örtecek kadar Su konarak ateşe oturtulur 45 dakika kadar pişirilir

Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır Soğuduktan sonra servis tabaklarına alınır

Soğuk Servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla