Yalnız Mesajı Göster

sucuklu tarhana corbası

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

sucuklu tarhana corbası



Malzemeler

6 çorba kasığı tarhana

200 gram sucuk

1 çorba kasığı salça

1 çay bardağı mısırözü yağı

7-8 su bardağı su

Yeteri kadar tuz

Üzerine rendelenmiş kasar peyniri


Yemeğin YapılışıTencereye yağı alın Küçük doğranmış sucukları ekleyip kavurun Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin

Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ekleyin Salça da ilave edip, koyulastırın

Kısık ateşte kaynamaya bırakın 10 dakika kaynatıp ocaktan alın Üzerine rendelenmiş kasar peyniri serpinAFIYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla