Yalnız Mesajı Göster

Arpacık soğanlı yahni

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arpacık soğanlı yahni



Malzemeler:



Yarım kg kemikli koyun eti


10-15 arpacık soğan


2 domates


1 çorba kaşığı margarin


2 su bardağı sıcak su


1 çorba kaşığı kekik


Tuz, karabiber


Hazırlanışı:

* Arpacık soğanları temizleyin Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın Koyun etini tencereye alıp margarini ilave edin ve 5 dakika kavurun


* Arpacık soğanları ve domatesi kavrulmakta olan ete ekleyip karıştırın Kapağı kapalı olarak 10 dakika kısık ateşte pişirin Suyu ilave edip etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dakika daha pişirin Tuz, karabiber ve kekik ekleyip karıştırın Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla