Konu
:
Bezelyeli Erişte
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Erişte
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Erişte
Malzemeler
2bardak erişte
500gr kuşbaşı et
1adet soğan
2adet domates
1bardak bezelye
3kaşık margarin
2bardak su
tuz
Soğanı yağda kavurun, kabuğunu soyup doğradığınız domatesleri ekleyin
Sote olunca eti, suyu katarak pişirin
Et iyice yumuşasın
Tuzunu baharatını katıp ocaktan alırsınız
Ayrı kaplarda da erişteyi ve bezelyeyi haşlayın
Bunları da pişen ete ilave edip 3dk daha pişirin ve servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul