Konu
:
bahçıvan kebabı...
Yalnız Mesajı Göster
bahçıvan kebabı...
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
bahçıvan kebabı...
BAHÇIVAN KEBABI
Malzeme
- 750 gr kuşbaşı but eti
- 3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış)
- 2 adet iri patates
- 2 çorba kaşığı Sana
- 2 adet havuç
- 2 adet soğan (küçük doğranmış)
- 1 1/2 su bardağı su
- Tuz, karabiber, kekik
Hazırlanışı
Bir tencerede Sana yağını eritin
Soğanı ekleyerek biraz kavurun
Etleri ekleyin; etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edin
Su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin
İyice karıştırın
Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin
Etler ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirip, sıcakken servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul