Yalnız Mesajı Göster

bahçıvan kebabı...

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

bahçıvan kebabı...



BAHÇIVAN KEBABI



Malzeme
- 750 gr kuşbaşı but eti
- 3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış)
- 2 adet iri patates
- 2 çorba kaşığı Sana
- 2 adet havuç
- 2 adet soğan (küçük doğranmış)
- 1 1/2 su bardağı su
- Tuz, karabiber, kekik

Hazırlanışı
Bir tencerede Sana yağını eritin Soğanı ekleyerek biraz kavurun

Etleri ekleyin; etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edin

Su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin İyice karıştırın

Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin

Etler ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirip, sıcakken servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla