![]() |
bahçıvan kebabı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() bahçıvan kebabı...BAHÇIVAN KEBABI ![]() ![]() ![]() Malzeme - 750 gr kuşbaşı but eti - 3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış) - 2 adet iri patates - 2 çorba kaşığı Sana - 2 adet havuç - 2 adet soğan (küçük doğranmış) - 1 1/2 su bardağı su - Tuz, karabiber, kekik Hazırlanışı Bir tencerede Sana yağını eritin ![]() ![]() Etleri ekleyin; etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edin ![]() Su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin ![]() ![]() Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin ![]() Etler ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirip, sıcakken servis edin ![]() |
![]() |
![]() |
|