Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bahçıvan, kebabı

bahçıvan kebabı...

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

bahçıvan kebabı...



BAHÇIVAN KEBABI



Malzeme
- 750 gr kuşbaşı but eti
- 3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış)
- 2 adet iri patates
- 2 çorba kaşığı Sana
- 2 adet havuç
- 2 adet soğan (küçük doğranmış)
- 1 1/2 su bardağı su
- Tuz, karabiber, kekik

Hazırlanışı
Bir tencerede Sana yağını eritin Soğanı ekleyerek biraz kavurun

Etleri ekleyin; etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edin

Su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin İyice karıştırın

Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin

Etler ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirip, sıcakken servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.