Konu
:
Kalacuş Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kalacuş Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kalacuş Tarifi
Malzemeler
1 adet bayat ekmek
yarım paket margarin
3 bardak su
250 gram yoğurt
1 baş kuru soğan
Tarif Bilgileri
Kategori: Tatlı Tarifleri
Puanı: 3
Tarifi Yazdır
Yapılışı
Bayat ekmek, küpler şeklinde bıçakla kesilerek derin bir kaba konulur
Margarin tavada kızdırılır
Soğan, kızgın yağda pembeleşinceye kadar kavrulur
Çalkalanarak ayran kıvamına getirilen yoğurt ile su, yağ ve soğanın bulunduğu tavaya ilave edilir
Birkaç dakika kaynatıldıktan sonra, oluşan karışım derin kapta bulunan doğranmış bayat ekmeklerin üzerine dökülür
Kabın kapağı kapatılır
Bir süre ateşin üzerinde tutulur ve hemen servise sunulur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul