Yalnız Mesajı Göster

etli soğan dolması

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

etli soğan dolması



Malzemeler
8 adet orta boy soğan
250 gr kıyma
2 dilim bayat ekmek içi
1 adet yumurta
1 kaşık margarin
Tuz
Karabiber


Hazırlanışı
Soğanları soyup yıkayınız Tuzlu kaynayan suda 15-20 dakika haşlayınız Kıymanın içine ufalanmış ekmek içini, maydanozu, tuzu, karabiberi koyup, hepsini karıştırınız

Soğanların içlerini birkaç kat çıkarıp, hazırladığınız içleri doldurunuz Bir tencereye doldurduğunuz soğanları dik olarak yerleştiriniz Bir bardak su ve yağı koyup, orta hararetli ateşte veya fırında 20 dakika pişiriniz

Sıcak olarak servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla