Yalnız Mesajı Göster

> Ferkİ(kabak Çİntmesİ)

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Ferkİ(kabak Çİntmesİ)



Gereçler:
4 Adet Kabak
1 Adet Kuru Soğan
1 Tatlı kaşığı Biber Salçası
Tuz,Karabiber,pul biber 1kase yoğurt
Tuz,Karabiber
Pul biber(İsteğe göre)
2 Yemek kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Yağ,soğan ve salçayı kavurun pembeleşince küçük küpler halinde doğradığınız kabaklarıda ekleyip kavurmaya devam edinTuz,karabiber,pul biber ve 1 bardak su ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin
Servis Önerileri:
Tabağa aldığınız ferkinizin üzerine yoğurdu gezdirerek servis yapınafiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla