Konu
:
> Ferkİ(kabak Çİntmesİ)
Yalnız Mesajı Göster
> Ferkİ(kabak Çİntmesİ)
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Ferkİ(kabak Çİntmesİ)
Gereçler:
4 Adet Kabak
1 Adet Kuru Soğan
1 Tatlı kaşığı Biber Salçası
Tuz,Karabiber,pul biber 1kase yoğurt
Tuz,Karabiber
Pul biber(İsteğe göre)
2 Yemek kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Yağ,soğan ve salçayı kavurun pembeleşince küçük küpler halinde doğradığınız kabaklarıda ekleyip kavurmaya devam edin
Tuz,karabiber,pul biber ve 1 bardak su ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin
Servis Önerileri:
Tabağa aldığınız ferkinizin üzerine yoğurdu gezdirerek servis yapın
afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul