Konu
:
> Baharatlı Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
> Baharatlı Tavuk
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Baharatlı Tavuk
Malzeme
- 1 paket tavuk budu (4 Adet)
- 1 paket tavuk kemiksiz kalça (4 Adet)
- 6 yemek kaşığı sıvı Sana
- 1 yemek kaşığı köri
- 2-3 iş sarımsak
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı zencefil
- 1 litre hindistan cevizi sütü
- Tuz-karabiber
Hazırlanışı
Tavukları paketten çıkarıp, yıkayınız
Yayvan bir tavada sıvı Sana’yı kızdırıp, köriyi ilave ederek kızdırınız
Sarımsakları ayıklayıp, kıyınız ve köriye ilave edip, kavurunuz
Tavukları ilave edip, renkleri dönünceye kadar kavurunuz
En son olarak, bal zencefil, tuz ve karabiberi ekleyip 10 dakika sote ediniz
En son hindistan cevisi sütünü ekleyip tavukları yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirip servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul