Yalnız Mesajı Göster

> Baharatlı Tavuk

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Baharatlı Tavuk



Malzeme
- 1 paket tavuk budu (4 Adet)
- 1 paket tavuk kemiksiz kalça (4 Adet)
- 6 yemek kaşığı sıvı Sana
- 1 yemek kaşığı köri
- 2-3 iş sarımsak
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı zencefil
- 1 litre hindistan cevizi sütü
- Tuz-karabiber
Hazırlanışı
Tavukları paketten çıkarıp, yıkayınız

Yayvan bir tavada sıvı Sana’yı kızdırıp, köriyi ilave ederek kızdırınız

Sarımsakları ayıklayıp, kıyınız ve köriye ilave edip, kavurunuz

Tavukları ilave edip, renkleri dönünceye kadar kavurunuz

En son olarak, bal zencefil, tuz ve karabiberi ekleyip 10 dakika sote ediniz

En son hindistan cevisi sütünü ekleyip tavukları yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirip servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla