Konu
:
> Gülaş (6 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
> Gülaş (6 Kişilik)
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Gülaş (6 Kişilik)
MALZEMELER
1
5 Kg Kuşbaşı Et
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber
1/2 Çay Kaşığı Acı Kırmızıbiber
1 Çay Kaşığı Kimyon
4 Adet Domates
1-2 Dal Maydanoz
1 Tatlı Kaşığı Nane
1 Tatlı Kaşığı Dereotu
Tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin
Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin
Kimyon ve tuz serpip karıştırın
Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin
Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın
Maydanoz, dereotu, ve naneyi ince kıyın
Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe ekleyin
Etlerin üzerine çıkmayacak kadar su ilave edin
Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin
Pilav veya haşlanmış patates ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul